Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forward thinker (1588321) - Notingasprisa (1420033) » 681212020: T67/J7/VI

Liga 681212020 Información oficial sobre el partido 681212020 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.234 (14552)

Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido 3 - 0 Notingasprisa Alineación oficial del equipo 'Notingasprisa' en el partido
İlter Sırga (38') 1 - 0
İlter Sırga (72') 2 - 0
Michał Mirga (86') 3 - 0
Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido 3 - 0 Notingasprisa Alineación oficial del equipo 'Notingasprisa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido 3 - 0 Notingasprisa Alineación oficial del equipo 'Notingasprisa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forward thinker

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, İlter Sırga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Forward es posava per davant!
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Forward va augmentar la diferència quan İlter Sırga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Forward va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Michał Mirga, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Michał Mirga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Forward se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Armindo Palmira del Forward ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vitaliano Lucidi va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Armindo Palmira una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Thomas Aleksandersen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Joedson Aquino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Thomas Aleksandersen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joedson Aquino va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Yosyp Babubudenko de Forward va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jean Carlo Lemons de Forward es va guanyar la targeta groga merescudament.

Notingasprisa

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Abraham Dronkert no va ser aprofitada per en Sergio Priego que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Notingasprisa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Iiska Hanhijoki va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Notingasprisa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Duarte Claro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Notingasprisa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Duarte Claro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.