Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Velle (309660) - New Fidelonis (798444) » 681211832: T67/J3/VI

Liga 681211832 Información oficial sobre el partido 681211832 en Hattrick

11.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 3 / VI.231 (14549)

Club Deportivo Velle Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Velle' en el partido 1 - 0 New Fidelonis Alineación oficial del equipo 'New Fidelonis' en el partido
Diego Gamo (61') 1 - 0
Club Deportivo Velle Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Velle' en el partido 1 - 0 New Fidelonis Alineación oficial del equipo 'New Fidelonis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Velle Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Velle' en el partido 3 - 0 New Fidelonis Alineación oficial del equipo 'New Fidelonis' en el partido
Tiene mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Velle

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Deportivo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 61 Diego Gamo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Moisés Colmenero Martínez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Patrick Brookbank quasi dona a Deportivo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Cousino va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Atanas Atov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Moisés Colmenero Martínez, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Deportivo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Ángel Muriel en un 1 contra 1 amb el porter Atanas Atov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Gamo va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Deportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Ángel Muriel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Nayden Mechkov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportivo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Yáñez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Patrick Brookbank va sorprendre Atanas Atov amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

New Fidelonis

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanni De Bettio de Fidelonis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.