Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Davosland (994377) - The Ruinteam (1420612) » 681209973: T67/J13/VI

Liga 681209973 Información oficial sobre el partido 681209973 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / VI.197 (14515)

Futbol Club Davosland Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Davosland' en el partido 4 - 2 The Ruinteam Alineación oficial del equipo 'The Ruinteam' en el partido
0 - 1 Felician Vlase (16')
Przemysław Tonak (36') 1 - 1
1 - 2 Gustavo Prados (37')
Emmanuel Roquain (57') 2 - 2
Przemysław Tonak (68') 3 - 2
Przemysław Tonak (80') 4 - 2
Futbol Club Davosland Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Davosland' en el partido 4 - 2 The Ruinteam Alineación oficial del equipo 'The Ruinteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Futbol Club Davosland Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Davosland' en el partido 5 - 0 The Ruinteam Alineación oficial del equipo 'The Ruinteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Davosland

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Davosland amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Przemysław Tonak en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Davosland una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Emmanuel Roquain, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 57.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Davosland contenien la respiració mentre en Przemysław Tonak s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Davosland va augmentar la diferència quan Przemysław Tonak no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 60 per blocar una centrada d'en Ruslan Skatchenko va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Davosland.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Portillo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marco Antonio Piña de Davosland amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Ovando de Davosland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

The Ruinteam

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Felician Vlase que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ruinteam.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gustavo Prados de Ruinteam va fer un bon esprint per escapar-se de Ruedi Kutschenreiter i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Felician Vlase va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Paul Ciociu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Damiën Kremer, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Damiën Kremer va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Stefan Göransson es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ruinteam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Inozens Magie va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.