Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosBotijos (989042) - Ribeira do Berbés (119213) » 681208888: T67/J8/VI

Liga 681208888 Información oficial sobre el partido 681208888 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.178 (14496)

LosBotijos Alineación oficial del equipo 'LosBotijos' en el partido 0 - 4 Ribeira do Berbés Alineación oficial del equipo 'Ribeira do Berbés' en el partido
0 - 1 Javier Ibañez Ibero (30')
0 - 2 袁 (Yuen) 靖 (Jing) (48')
0 - 3 Topi Vaahto (69')
0 - 4 Javier Ibañez Ibero (89')
LosBotijos Alineación oficial del equipo 'LosBotijos' en el partido 0 - 4 Ribeira do Berbés Alineación oficial del equipo 'Ribeira do Berbés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LosBotijos Alineación oficial del equipo 'LosBotijos' en el partido 1 - 5 Ribeira do Berbés Alineación oficial del equipo 'Ribeira do Berbés' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosBotijos

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 12 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Martzelin Otsoategi va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Faust Nogué va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alejandro Solano va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Faust Nogué no va ser aprofitada per en Carlos Gouveia Ferreira que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Alejandro Solano va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en 袁 (Yuen) 靖 (Jing) per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Carlos Gouveia Ferreira de LosBotijos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ribeira do Berbés

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Toni Salopelto va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 30 de joc. Javier Ibañez Ibero es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, 袁 (Yuen) 靖 (Jing) va augmentar l'avantatge de Berbés a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del Berbés va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Topi Vaahto, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Javier Ibañez Ibero des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Toni Salopelto va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Torralva va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ioannis Pierrakos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Jesús Torralva va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Javier Ibañez Ibero, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Farfán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Berbés quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ioannis Pierrakos va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tommy Knutsen.