Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DESTRIPATERRONES (123970) - Helmantica CF (314121) » 681207976: T67/J4/VI

Liga 681207976 Información oficial sobre el partido 681207976 en Hattrick

18.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VI.162 (14480)

DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido 6 - 0 Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido
Jaber El-Rifa'i (2') 1 - 0
Janne Kumpula (31') 2 - 0
Claus Siddall-McQueen (48') 3 - 0
Oded Yelinek (75') 4 - 0
Tobias Heydekampf (79') 5 - 0
Janne Kumpula (90') 6 - 0
DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido 6 - 0 Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido 3 - 0 Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido
Tiene bastante suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESTRIPATERRONES

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): DESTRIPATERRONES va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Jaber El-Rifa'i va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Janne Kumpula va incrementar l'avantatge de DESTRIPATERRONES amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Claus Siddall-McQueen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Oded Yelinek va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tobias Heydekampf es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de DESTRIPATERRONES va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Janne Kumpula progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 10 (Ocasión de falta): Al minut 10, Marcell Olajos gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 23 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 23 podia haver acabat en gol, però Hugo Delobel va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Marcell Olajos es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Allan Russo va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Hochleitner.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Peter Hochleitner se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Helmantica CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Helmantica va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stanislav Hämmerle, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 260 Minuto 25 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jorge 'Bazooka' Díez de Medina va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 25 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Adam Cepok, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a DESTRIPATERRONES, però Tobias Heydekampf no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Cas Bokdam de Helmantica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.