Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Córdoba Killer Bees (1430871) - Alaró Futbol Club (118828) » 681206081: T67/J6/VI

Liga 681206081 Información oficial sobre el partido 681206081 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VI.128 (14446)

Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 1 - 0 Alaró Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alaró Futbol Club' en el partido
Folke Eisgruber (64') 1 - 0
Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 1 - 0 Alaró Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alaró Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 2 - 0 Alaró Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alaró Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba Killer Bees

Goles Goles

  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a KillerBees va ser Folke Eisgruber.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Folke Eisgruber va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrzej Gęba estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Basilli Amezketa, als 36 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): KillerBees va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrzej Gęba va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Irujo.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): KillerBees va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paolo Dorland ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Alaró Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Riccardo Locatelli es va comportar com un juvenil al minut 12 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Riccardo Locatelli va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan de Dios Garrido quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Futbol creava perill des de la dreta al minut 67, però en Ergun Rüzgar, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Carl Aachen desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan de Dios Garrido de Futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.