Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patata (121251) - CF Promesas (991669) » 681205502: T67/J2/VI

Liga 681205502 Información oficial sobre el partido 681205502 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VI.118 (14436)

Patata Alineación oficial del equipo 'Patata' en el partido 1 - 3 CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido
0 - 1 Vítor Santos Dias (40')
Damārs Grīverts (43') 1 - 1
1 - 2 Jean-Claude Wiebalck (44')
1 - 3 Michał Frey (47')
Patata Alineación oficial del equipo 'Patata' en el partido 1 - 3 CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patata Alineación oficial del equipo 'Patata' en el partido 0 - 2 CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patata

Goles Goles

  • 186 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Patata va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Damārs Grīverts.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Patata van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 62 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hercílio Barboza, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hercílio Barboza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damārs Grīverts de Patata la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CF Promesas

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Vítor Santos Dias va posar els visitants Promesas per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 105 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Montague Frisch va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jean-Claude Wiebalck va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Promesas posava el marcador 1 a 2.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Michał Frey va augmentar l'avantatge de Promesas a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Memnun Süreya va estar a punt de posar per davant a Promesas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ingvar Nes va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, el Promesas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Montague Frisch s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Montague Frisch de Promesas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jean-Claude Wiebalck que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Emidio Pogliaghi va marcar al minut 44 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rudolphe Rouiller es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Promesas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vítor Santos Dias va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Herald Pennmoor, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 57 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Promesas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Ingvar Nes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jean-Claude Wiebalck, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.