Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAHIA DE LA HERRADURA C.F. (1599921) - ferrol f.c. (796676) » 681203984: T67/J14/VI

Liga 681203984 Información oficial sobre el partido 681203984 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.90 (14408)

BAHIA DE LA HERRADURA C.F. Alineación oficial del equipo 'BAHIA DE LA HERRADURA C.F.' en el partido 2 - 2 ferrol f.c. Alineación oficial del equipo 'ferrol f.c.' en el partido
0 - 1 Abdulsaboor Abdulsal Al-Fehdy (3')
0 - 2 Christian Maccaferri (17')
Constantin Beecken (49') 1 - 2
Florencio da Fornea (71') 2 - 2
BAHIA DE LA HERRADURA C.F. Alineación oficial del equipo 'BAHIA DE LA HERRADURA C.F.' en el partido 2 - 2 ferrol f.c. Alineación oficial del equipo 'ferrol f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BAHIA DE LA HERRADURA C.F. Alineación oficial del equipo 'BAHIA DE LA HERRADURA C.F.' en el partido 0 - 3 ferrol f.c. Alineación oficial del equipo 'ferrol f.c.' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAHIA DE LA HERRADURA C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 49 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de HERRADURA van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Constantin Beecken en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, HERRADURA aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Florencio da Fornea va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Florencio da Fornea no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Constantin Beecken de HERRADURA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ferrol f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Răzvan Todosi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ferrol, Abdulsaboor Abdulsal Al-Fehdy, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Christian Maccaferri va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 Saúl Lata va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sauli Paavola, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Paolo Frizione quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Saúl Lata, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 284 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Sauli Paavola de ferrol va fallar un penal al minut 33, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Paolo Frizione va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): ferrol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Saúl Lata va desviar el xut final de Cem Ali Ukan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ferrol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cem Ali Ukan, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.