Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

csg gold (1602134) - FCarioca (315388) » 681203793: T67/J8/VI

Liga 681203793 Información oficial sobre el partido 681203793 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.87 (14405)

csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido 0 - 2 FCarioca Alineación oficial del equipo 'FCarioca' en el partido
0 - 1 Ville Perasto (19')
0 - 2 Jim Comish (82')
csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido 0 - 2 FCarioca Alineación oficial del equipo 'FCarioca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido 4 - 3 FCarioca Alineación oficial del equipo 'FCarioca' en el partido
Es un cenizo 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,2 % 14,9 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

csg gold

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El gold va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Lenin Proaño va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Lenin Proaño va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

FCarioca

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): FCarioca agafava avantatge al minut 19 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ville Perasto amb mestria.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip FCarioca va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jim Comish va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Iliyan Modev de FCarioca va fallar un penal al minut 24. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Iliyan Modev, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Iliyan Modev va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 64 per Iliyan Modev va anar a parar a la creueta.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): FCarioca va ser a punt de marcar al minut 73, quan el seu jugador Antú Cuyul va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iliyan Modev de FCarioca es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Zurica de FCarioca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.