Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sugar Giraffes (1601162) - Europium (437017) » 681202979: T67/J1/VI

Liga 681202979 Información oficial sobre el partido 681202979 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VI.73 (14391)

Sugar Giraffes Alineación oficial del equipo 'Sugar Giraffes' en el partido 1 - 2 Europium Alineación oficial del equipo 'Europium' en el partido
0 - 1 Akhyar Sumaryanto (39')
0 - 2 Jan-Heiko Kamstra (51')
Adrián Csernus (76') 1 - 2
Sugar Giraffes Alineación oficial del equipo 'Sugar Giraffes' en el partido 1 - 2 Europium Alineación oficial del equipo 'Europium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sugar Giraffes Alineación oficial del equipo 'Sugar Giraffes' en el partido 1 - 2 Europium Alineación oficial del equipo 'Europium' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sugar Giraffes

Goles Goles

  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Giraffes el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adrián Csernus va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Manuel Seyrling va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Giraffes.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Giraffes, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Gerwazy Waszczeniuk va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Giraffes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manuel Seyrling va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Europium

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Akhyar Sumaryanto va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, Europium va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jan-Heiko Kamstra, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Europium va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Olmo Canell va quedar-se sol davant el porter Lars Aarvik, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Akhyar Sumaryanto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lars Aarvik, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Giraffes. La jugada d'estratègia del Europium per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nils-Maximillian Burkhardsfelden va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Murillo després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lars Aarvik va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Jan-Heiko Kamstra de Europium va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.