Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Matrículas (778291) - Zholk FC (1578390) » 681201380: T67/J7/VI

Liga 681201380 Información oficial sobre el partido 681201380 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.44 (14362)

la sabinita fc Alineación oficial del equipo 'la sabinita fc' en el partido 2 - 3 Zholk FC Alineación oficial del equipo 'Zholk FC' en el partido
0 - 1 Yeray Mena Trujillo (26')
Andres Krimm (37') 1 - 1
1 - 2 Antonio Heras Halcón (39')
Jan Wiench (68') 2 - 2
2 - 3 Antonio Polo Galván (81')
la sabinita fc Alineación oficial del equipo 'la sabinita fc' en el partido 2 - 3 Zholk FC Alineación oficial del equipo 'Zholk FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
la sabinita fc Alineación oficial del equipo 'la sabinita fc' en el partido 0 - 5 Zholk FC Alineación oficial del equipo 'Zholk FC' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la sabinita fc

Goles Goles

  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): Al 37 minuts, El sabinita va fer el 1-1. En Andres Krimm va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 139 Minuto 68 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jan Wiench va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Isidro Circes.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de sabinita Andres Krimm quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jan Wiench va marxar de Isidro Circes en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de sabinita van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Zholk FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Zholk va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. Yeray Mena Trujillo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del sabinita. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio Heras Halcón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Zholk es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 39.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador de Zholk Antonio Polo Galván va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 81 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Raúl Colina va estar a punt de posar per davant a Zholk amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Giglietti va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Alfredo Giglietti, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Isidro Circes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Raúl Colina de Zholk va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 49 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 79, quan en Raúl Colina va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Antonio Polo Galván va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Cabases. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Baltasar Oxenstierna de Zholk va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.