Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

flojos de pantalon (313182) - Zumbel Deportivo (800339) » 681201325: T67/J7/VI

Liga 681201325 Información oficial sobre el partido 681201325 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.43 (14361)

flojos de pantalon Alineación oficial del equipo 'flojos de pantalon' en el partido 3 - 2 Zumbel Deportivo Alineación oficial del equipo 'Zumbel Deportivo' en el partido
Kostautas Ščiogoliovas (7') 1 - 0
1 - 1 Jahangir Haj Esmaeili (14')
Kostautas Ščiogoliovas (31') 2 - 1
2 - 2 Anthony Rogier (83')
Frederik Deckardt (89') 3 - 2
flojos de pantalon Alineación oficial del equipo 'flojos de pantalon' en el partido 3 - 2 Zumbel Deportivo Alineación oficial del equipo 'Zumbel Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
flojos de pantalon Alineación oficial del equipo 'flojos de pantalon' en el partido 2 - 1 Zumbel Deportivo Alineación oficial del equipo 'Zumbel Deportivo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,2 % 7,2 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flojos de pantalon

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): pantalon prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Kostautas Ščiogoliovas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del pantalon contenien la respiració mentre en Kostautas Ščiogoliovas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): pantalon va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 89 Frederik Deckardt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Noè Ollé arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Isidoros Firfiliotis? Un error clamorós seu va donar a Jahangir Haj Esmaeili una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vaidotas Pamedytis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 234 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Al minut 57 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Ricardo Guixós, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roberto Surchi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Víctor Sarabia de pantalon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Zumbel Deportivo

Goles Goles

  • 160 Minuto 14 (Gol de falta): Jahangir Haj Esmaeili va empatar per a Zumbel, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Anthony Rogier que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Zumbel que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Anthony Rogier, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 260 Minuto 64 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jahangir Haj Esmaeili va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 64 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Anthony Rogier quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jahangir Haj Esmaeili.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dawid Boniakowski de Zumbel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.