Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Hort de les Papallones (433907) - Nivaria (1598557) » 681201171: T67/J11/VI

Liga 681201171 Información oficial sobre el partido 681201171 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VI.40 (14358)

FC MESSI CLUB Alineación oficial del equipo 'FC MESSI CLUB' en el partido 1 - 4 Revoltosos United Alineación oficial del equipo 'Revoltosos United' en el partido
Llamil Erza Correa (4') 1 - 0
1 - 1 Luis Ortiz (36')
1 - 2 Gonzalo Villena (48')
1 - 3 Luke Blackwood (77')
1 - 4 Raül Vilamosa (81')
FC MESSI CLUB Alineación oficial del equipo 'FC MESSI CLUB' en el partido 1 - 4 Revoltosos United Alineación oficial del equipo 'Revoltosos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC MESSI CLUB Alineación oficial del equipo 'FC MESSI CLUB' en el partido 0 - 1 Revoltosos United Alineación oficial del equipo 'Revoltosos United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC MESSI CLUB

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, Abel Tirado Vilches va pentinar un córner cap al segon pal que Llamil Erza Correa va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MESSI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enzo Masiello, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MESSI, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Abel Tirado Vilches va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Enzo Masiello va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 29. En Cristóvão Monchique va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Ayaz Labbaf de MESSI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Revoltosos United

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MESSI. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Ortiz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Revoltosos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 36.
  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): Revoltosos va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Gonzalo Villena va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Revoltosos l'avantatge per 1 - 3. Luke Blackwood en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Revoltosos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Raül Vilamosa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mirena Lindutz quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Javier Góngora sol davant la porteria al minut 26, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, el Revoltosos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Raül Vilamosa s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zipriano Urriolabeitia de Revoltosos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Vivancos de Revoltosos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.