Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asperos fc (1415510) - Furtivo FC (801264) » 681196406: T67/J10/V

Liga 681196406 Información oficial sobre el partido 681196406 en Hattrick

30.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 10 / V.211 (5724)

asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 1 - 4 Furtivo FC Alineación oficial del equipo 'Furtivo FC' en el partido
0 - 1 Alejandro Valdueza (43')
0 - 2 Barrett Davenport (55')
0 - 3 Cristian Manuel Aguayo (60')
Jozef Kuchyňa (80') 1 - 3
1 - 4 Alejandro Valdueza (84')
asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 1 - 4 Furtivo FC Alineación oficial del equipo 'Furtivo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 2 - 3 Furtivo FC Alineación oficial del equipo 'Furtivo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,6 % 43,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asperos fc

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El asperos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jozef Kuchyňa es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jędrzej Uścinowicz va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant José Elmano Aranda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mateusz Tyras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip asperos Félix Horbeña quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jan Ånging l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Jędrzej Uścinowicz va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Furtivo FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): En Alejandro Valdueza va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 180 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55, una falta xutada per Barrett Davenport va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Furtivo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cristian Manuel Aguayo de Furtivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 60 de partit.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alejandro Valdueza va augmentar l'avantatge de Furtivo a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Alejandro Valdueza va estar a punt de posar per davant a Furtivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iisak Vuolle va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Furtivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mariano García de Eulate, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Iisak Vuolle, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Valdueza no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en José Quijano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Miguel Malatesta de Furtivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.