Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Argomilla F.C (1437247) - Atl.Calatrava (799089) » 681196283: T67/J6/V

Liga 681196283 Información oficial sobre el partido 681196283 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / V.209 (5722)

Pichicolchonero Alineación oficial del equipo 'Pichicolchonero' en el partido 0 - 3 Atl.Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atl.Calatrava' en el partido
0 - 1 Dimos Mpalaouras (4')
0 - 2 Bilal Akram (6')
0 - 3 Leslie Dempsey (79')
Pichicolchonero Alineación oficial del equipo 'Pichicolchonero' en el partido 0 - 3 Atl.Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atl.Calatrava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pichicolchonero Alineación oficial del equipo 'Pichicolchonero' en el partido 1 - 6 Atl.Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atl.Calatrava' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pichicolchonero

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Pichicolchonero va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Marko Friesenbichler va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Marko Friesenbichler de Pichicolchonero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Norbert Stefan Boockhoff de Pichicolchonero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atl.Calatrava

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Dimos Mpalaouras va posar els visitants Atl.Calatrava per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 6 (Gol de penalti): Passaven 6 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Bilal Akram va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Leslie Dempsey va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 0 - 3 per a Atl.Calatrava.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Miroslav Pauk va intentar anar-se'n per velocitat al minut 20 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ulf Ivarsson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Atl.Calatrava quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dimos Mpalaouras va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 216 Minuto 57 (Ocasión evento especial rápido + pase): Miroslav Pauk va marxar per velocitat al minut 57 i va fer una passada de la mort a Henrique Lorigados, però aquest va fallar.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atl.Calatrava va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bilal Akram va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Miroslav Pauk va fer al minut 84 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ulf Ivarsson, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Iklil Wahabi va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Bilal Akram que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): 庞 (Pang) 友源 (Youyuan) de Atl.Calatrava va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ulf Ivarsson de Atl.Calatrava la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Steven Walters.