Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coromoto S.C. (989076) - Amics del futbol (1592690) » 681194327: T67/J8/V

Liga 681194327 Información oficial sobre el partido 681194327 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / V.174 (5687)

Coromoto S.C. Alineación oficial del equipo 'Coromoto S.C.' en el partido 1 - 1 Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido
Galder Etsain (20') 1 - 0
1 - 1 Lon Sasiainbarrena (21')
Coromoto S.C. Alineación oficial del equipo 'Coromoto S.C.' en el partido 1 - 1 Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coromoto S.C. Alineación oficial del equipo 'Coromoto S.C.' en el partido 2 - 0 Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coromoto S.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Galder Etsain ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Coromoto es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Sergio Adalia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Coromoto.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 27 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Young-Jin Lee va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Young-Jin Lee es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Amics del futbol

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Lon Sasiainbarrena va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ramón Pérez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alexander Dahl va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de futbol, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Lon Sasiainbarrena va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Paolo Zaffino va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jordi Josep Marginet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de futbol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paolo Zaffino, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 78, un contraatac del futbol no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Paolo Zaffino perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Echavarría de futbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.