Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Móstoles city F.C. (308752) - At. Reboleria (1435702) » 681194188: T67/J1/V

Liga 681194188 Información oficial sobre el partido 681194188 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / V.172 (5685)

Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 0 - 4 At. Reboleria Alineación oficial del equipo 'At. Reboleria' en el partido
0 - 1 Herbert Taulborg (39')
0 - 2 Samir Mansouri (41')
0 - 3 Herbert Taulborg (47')
0 - 4 Atahualpa Losada (58')
Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 0 - 4 At. Reboleria Alineación oficial del equipo 'At. Reboleria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 2 - 4 At. Reboleria Alineación oficial del equipo 'At. Reboleria' en el partido
Tiene mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Móstoles city F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcin Gruda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bogdan Sasim va entorpir al marcador d'en Neil Heales per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Telo Azevedo Soares va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Jani Törmäkangas, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): McFC va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 43 que Jérémy Letort no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): McFC va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Bogdan Sasim va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jérémy Letort va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bogdan Sasim de McFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

At. Reboleria

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Herbert Taulborg va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Reboleria va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Samir Mansouri, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Herbert Taulborg, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Atahualpa Losada de Reboleria va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Rainer Humer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Herbert Taulborg no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Stanislas Bonnet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.