Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANDALUCIA DOBLE FC (491218) - Fundación Tony Manero (1372306) » 681193455: T67/J14/V

Liga 681193455 Información oficial sobre el partido 681193455 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / V.158 (5671)

Triton Imperial Alineación oficial del equipo 'Triton Imperial' en el partido 2 - 3 Fundación Tony Manero Alineación oficial del equipo 'Fundación Tony Manero' en el partido
0 - 1 Gerard Gisvert (22')
Nuno Gabriel Granjeiro (27') 1 - 1
Rafael Nóbrega (59') 2 - 1
Rafael Nóbrega (76') 2 - 2
2 - 3 Jaba Gelashvili (82')
Triton Imperial Alineación oficial del equipo 'Triton Imperial' en el partido 2 - 3 Fundación Tony Manero Alineación oficial del equipo 'Fundación Tony Manero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Triton Imperial Alineación oficial del equipo 'Triton Imperial' en el partido 3 - 0 Fundación Tony Manero Alineación oficial del equipo 'Fundación Tony Manero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triton Imperial

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Imperial equilibrava la balança al minut 27. En Nuno Gabriel Granjeiro, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Imperial va ser Rafael Nóbrega.
  • 125 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Rafael Nóbrega, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 2 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Imperial va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Nóbrega va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Balboa.
  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 易 (Yi) 晓仲 (Xiaozhong) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Diego Bottero, als 14 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Imperial per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan 遙 (Yo) 深井 (Fukai) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ricardo Cabrera es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 29, però el porter va aturar el seu xut.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nuno Gabriel Granjeiro va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Miguel Balboa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Imperial va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Rafael Nóbrega va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Imperial va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nuno Gabriel Granjeiro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Imperial ho intentava per la dreta per mitjà de Diego Bottero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Imperial va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Barend van den Bogaard en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Balboa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Nóbrega de Imperial la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fundación Tony Manero

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Gerard Gisvert va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Fundación, al minut 22. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Fundación van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Jaba Gelashvili.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fundación sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jaime Boira, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Joan Pere Albalà, el jugador de Fundación va ser expulsat al minut 74.