Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atleticlones (1596269) - FC WOLOLO (773640) » 681192052: T67/J13/V

Liga 681192052 Información oficial sobre el partido 681192052 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / V.133 (5646)

Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 2 - 3 FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido
0 - 1 Philip Chevreux (23')
Rafael Murillo (42') 1 - 1
Rafael Murillo (52') 2 - 1
2 - 2 Franklin Summerscale (70')
2 - 3 Carlos Pastoriza (75')
Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 2 - 3 FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 0 - 2 FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleticlones

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Atleticlones amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Rafael Murillo, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atleticlones van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Murillo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Costinel Gliga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael Murillo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Miikkael Andsten va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atleticlones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Atleticlones van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Erwin Swoboda va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

FC WOLOLO

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Philip Chevreux va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 70, quan Franklin Summerscale va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Carlos Pastoriza quedar desmarcat i marcar per a WOLOLO al minut 75. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Franklin Summerscale, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. WOLOLO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del WOLOLO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Philip Chevreux, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Marc Ravenel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 44, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Moritz Julian Arnimsheim va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Franklin Summerscale va estar a punt de posar per davant a WOLOLO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Moritz Julian Arnimsheim va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Philip Chevreux de WOLOLO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.