Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atelier Taronja (1584154) - San Giovanni (123096) » 681190154: T67/J1/V

Liga 681190154 Información oficial sobre el partido 681190154 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / V.100 (5613)

Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 1 - 1 San Giovanni Alineación oficial del equipo 'San Giovanni' en el partido
0 - 1 José Juárez (5')
Julián Ilasaga (41') 1 - 1
Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 1 - 1 San Giovanni Alineación oficial del equipo 'San Giovanni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 2 - 1 San Giovanni Alineación oficial del equipo 'San Giovanni' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atelier Taronja

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 41. Julián Ilasaga, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dick Doolaeghe va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Atelier enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ander Etxamendi hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Julián Ilasaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atelier.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Marcel Escolano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Atelier va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julián Ilasaga ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

San Giovanni

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Giovanni va ser finalitzada des de l'esquerra per José Juárez al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Siarhej Smirnou hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zoltan Sebrechts havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): José Juárez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Siarhej Smirnou va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antonio Oña Espinosa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan José Juárez va estar a punt de posar per davant a Giovanni amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Oña Espinosa va impedir un gol cantat.