Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maki is back (795606) - MACUMBEIROS 2 (1456939) » 681189376: T67/J2/V

Liga 681189376 Información oficial sobre el partido 681189376 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / V.86 (5599)

maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido 1 - 2 MACUMBEIROS 2 Alineación oficial del equipo 'MACUMBEIROS 2' en el partido
0 - 1 George Ologeanu (27')
0 - 2 Alexander Maruolagoitia (51')
Silvestro Manelli (65') 1 - 2
maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido 1 - 2 MACUMBEIROS 2 Alineación oficial del equipo 'MACUMBEIROS 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido 2 - 1 MACUMBEIROS 2 Alineación oficial del equipo 'MACUMBEIROS 2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,6 % 20,3 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maki is back

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Silvestro Manelli trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ansfried zur Verth va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Sidney Famini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a maki per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abdulaziz Nasser Al-Arfaty, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al 52, Hugo Mora hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Sidney Famini. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

MACUMBEIROS 2

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan George Ologeanu va posar els visitants MACUMBEIROS per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 106 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 51 i semblava que MACUMBEIROS desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Alexander Maruolagoitia va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Ove Nylund, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Emanuel Grec no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MACUMBEIROS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vlăduţ Hangan, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Christian Quiroz va ridiculitzar a en Hugo Mora amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.