Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Boiro C.F. (1456323) - Vela Team F.C. (797460) » 681189195: T67/J13/V

Liga 681189195 Información oficial sobre el partido 681189195 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / V.82 (5595)

Real Boiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Boiro C.F.' en el partido 1 - 1 Vela Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Vela Team F.C.' en el partido
0 - 1 Miliano Varandalla (51')
Carlos de Oro (65') 1 - 1
Real Boiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Boiro C.F.' en el partido 1 - 1 Vela Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Vela Team F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Boiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Boiro C.F.' en el partido 2 - 0 Vela Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Vela Team F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Boiro C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 65, Carlos de Oro de Boiro empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Yannik Biersack-Schoeberl es va comportar com un juvenil al minut 13 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Vilallonga va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant João Baptista Bado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Boiro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Jaime Estacio va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Alejandro Armendáriz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Boiro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Edgar Bachs, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Vela Team F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): Vela agafava avantatge al minut 51 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Miliano Varandalla amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Stefano Cavicchia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Vela van sortir al contraatac al minut 22, però Stefano Cavicchia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vela va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Ricardo Cuellar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mario Licandro s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Cuellar de Vela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.