Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.B Barça (988286) - Pelo Loco Athletic (797765) » 681188963: T67/J11/V

Liga 681188963 Información oficial sobre el partido 681188963 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / V.78 (5591)

F.C.B Barça Alineación oficial del equipo 'F.C.B Barça' en el partido 1 - 1 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
0 - 1 Diego Manrique (21')
Aureliano Camargo (79') 1 - 1
F.C.B Barça Alineación oficial del equipo 'F.C.B Barça' en el partido 1 - 1 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.B Barça Alineación oficial del equipo 'F.C.B Barça' en el partido 3 - 1 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.B Barça

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del F.C.B amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Aureliano Camargo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a F.C.B per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Azcona, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xabier Chaián va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Mihai Oroveanu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Manuel Cabacuelas va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Pelo Loco Athletic

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Athletic van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Diego Manrique.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Diego Manrique quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hugo Güeco, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Gabaldón va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Laust Risager va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Es duien 82 minuts de partit jugats quan Xavier Dumay va estar a punt de posar per davant a Athletic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hugo Güeco va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Telmo Yupanqui ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Diego Manrique de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.