Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinpollos (1597913) - AbreuTeam (1414270) » 681188467: T67/J13/V

Liga 681188467 Información oficial sobre el partido 681188467 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / V.69 (5582)

Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido 2 - 2 AbreuTeam Alineación oficial del equipo 'AbreuTeam' en el partido
Luiz Fillippe Trancoso (25') 1 - 0
1 - 1 Federico Daniel Haber (31')
Santiago España (32') 2 - 1
2 - 2 Duarte Guimarães (76')
Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido 2 - 2 AbreuTeam Alineación oficial del equipo 'AbreuTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido 2 - 0 AbreuTeam Alineación oficial del equipo 'AbreuTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinpollos

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luiz Fillippe Trancoso, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pinpollos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Pinpollos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Santiago España, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Diego Bezares gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Veloso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Pinpollos ho intentava per la dreta per mitjà de Diego Bezares, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Narciso Alxén. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Santiago España va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pinpollos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

AbreuTeam

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Federico Daniel Haber va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a AbreuTeam.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 76, quan Duarte Guimarães va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Julián Campana va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sampsa Pelkkala, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Federico Daniel Haber quasi aconsegueix empatar per AbreuTeam al minut 67, però Adrian Demetrescu va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del AbreuTeam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Duarte Guimarães, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Federico Daniel Haber de AbreuTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.