Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paradise Team_ (798864) - ratoneitor (773005) » 681186470: T67/J4/V

Liga 681186470 Información oficial sobre el partido 681186470 en Hattrick

18.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / V.34 (5547)

Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 2 - 1 ratoneitor Alineación oficial del equipo 'ratoneitor' en el partido
0 - 1 Conrado Garat (20')
Helgo Immelmeier (34') 1 - 1
Franciszek Ambroży (77') 2 - 1
Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 2 - 1 ratoneitor Alineación oficial del equipo 'ratoneitor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 2 - 2 ratoneitor Alineación oficial del equipo 'ratoneitor' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paradise Team_

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors del Paradise amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 34, deixant Helgo Immelmeier en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Franciszek Ambroży de Paradise aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Paradise va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Andi Ast, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Paradise per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Helgo Immelmeier, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andi Ast. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Helgo Immelmeier de Paradise es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

ratoneitor

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ratoneitor prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Conrado Garat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Idan Harom, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Chorche Cadenas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Jurjen Palmans va estar a punt de posar per davant a ratoneitor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Idan Harom va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Idan Harom va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Chorche Cadenas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Paradise. La jugada d'estratègia del ratoneitor per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Conrado Garat va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): Elói Silva Pires va xutar magistralment una falta al minut 62 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.