Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Bácor Balompié (1339054) - Star fast (438919) » 681184906: T67/J5/V

Liga 681184906 Información oficial sobre el partido 681184906 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / V.6 (5519)

Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido 0 - 3 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
0 - 1 Charles Soen (12')
0 - 2 August Gierczak (40')
0 - 3 Arià Sandalines (56')
Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido 0 - 3 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido 0 - 1 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Edinburgh Woodpeckers

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Juliusz Sawiński va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Woodys que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Woodys sortien al contraatac. La falta llançada per Akutain Arteta va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Akutain Arteta, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jalil Olum de Woodys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bariloche Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Charles Soen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Passaven 40 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En August Gierczak va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bariloche. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Arià Sandalines xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Monty Nowlan no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pere Llaudet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, el Bariloche va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Arià Sandalines s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Moritz Jansen-Cremer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Arià Sandalines, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bariloche va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bariloche van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Michal Laštovica, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.