Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones Team (49139) - Kapazillas (485596) » 681183727: T67/J3/IV

Liga 681183727 Información oficial sobre el partido 681183727 en Hattrick

11.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 3 / IV.49 (3472)

Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 1 - 0 Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido
Mayram Sadyrov (74') 1 - 0
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 1 - 0 Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 1 - 1 Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,6 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del Boquerones va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mayram Sadyrov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Simeón Aragó del Boquerones ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ciro Zoccarato va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Martin Žembera va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ciro Zoccarato de Boquerones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kapazillas

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Kapazillas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Romik Hacheryan va quedar-se sol davant el porter Babacar Egué, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Camilo Merizalde va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Babacar Egué va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Romik Hacheryan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Camilo Merizalde va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Babacar Egué, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Piro Boja que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.