Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UFOER (1462855) - gijonenses (438277) » 681183491: T67/J1/IV

Liga 681183491 Información oficial sobre el partido 681183491 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / IV.45 (3468)

UFOER Alineación oficial del equipo 'UFOER' en el partido 2 - 1 gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido
Juan Bautista Llano (5') 1 - 0
1 - 1 Albano Berrozo (48')
Luis Eduardo Candiani (63') 2 - 1
UFOER Alineación oficial del equipo 'UFOER' en el partido 2 - 1 gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UFOER Alineación oficial del equipo 'UFOER' en el partido 5 - 1 gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UFOER

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Bautista Llano ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, UFOER es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis Eduardo Candiani, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del UFOER se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El UFOER ho intentava per la dreta per mitjà de Baudelio Gonzalo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Gil de la Cuesta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Bautista Llano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Jorge Gil de la Cuesta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Desguell va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Desguell al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gilmar Armijos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Viana.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Eduardo Candiani de UFOER amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Marc-Alexander Fürstberger de UFOER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Bautista Llano de UFOER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

gijonenses

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de gijonenses van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Albano Berrozo.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Roberto Altares va superar els defenses rivals per velocitat al minut 6 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Kepa Moro quasi aconsegueix empatar per gijonenses al minut 10, però Ionuţ Bădrăgan va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gijonenses va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Luis Burillo va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Brian Bitok va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ionuţ Bădrăgan va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Brian Bitok quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): gijonenses van sortir al contraatac al minut 56, però Brian Bitok va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): gijonenses van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 68 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Rafael Martínez no va ser gens encertat.