Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenerife Athletic (989511) - Pingüinos Voladores (990223) » 681179955: T67/J13/II

Liga 681179955 Información oficial sobre el partido 681179955 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / II.1 (3404)

Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 3 - 1 Pingüinos Voladores Alineación oficial del equipo 'Pingüinos Voladores' en el partido
Benito Camelo (33') 1 - 0
Gani Todor (35') 2 - 0
Metód Depenau (67') 3 - 0
3 - 1 Antoni Pokora (73')
Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 3 - 1 Pingüinos Voladores Alineación oficial del equipo 'Pingüinos Voladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 1 - 2 Pingüinos Voladores Alineación oficial del equipo 'Pingüinos Voladores' en el partido
Tiene suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Corria el minut 33, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Tenerife s'avançava en el marcador després que en Benito Camelo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 35 minuts de joc, Gani Todor, corrent com un esperitat, superà primer Gregorio Ramírez per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 187 Minuto 67 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Tenerife va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 67 va arribar el 3 - 0 quan en Metód Depenau va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Metód Depenau va poder marcar per a Tenerife en un servei de cantonada picat per en Benito Camelo quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Benito Camelo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Finn de la Flor, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 287 Minuto 48 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Tenerife tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Benito Camelo ho va intentar al minut 48 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Pingüinos Voladores

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Pingüinos van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 73 quan Antoni Pokora sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Pingüinos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adolfo Lladó va desviar el xut final de Filomeno 'Filemón' Iziz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Sanduru 'O Meigo' Muntegi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Adolfo Lladó va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 40 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Filomeno 'Filemón' Iziz amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.