Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDS Red Bulls (434448) - Los Chetaos (1432057) » 680237383: T67/R1

Copa 680237383 Información oficial sobre el partido 680237383 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

UDS Red Bulls Alineación oficial del equipo 'UDS Red Bulls' en el partido 0 - 1 Los Chetaos Alineación oficial del equipo 'Los Chetaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UDS Red Bulls Alineación oficial del equipo 'UDS Red Bulls' en el partido 0 - 2 Los Chetaos Alineación oficial del equipo 'Los Chetaos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDS Red Bulls

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 33, el Red Bulls estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ramón Castrovido va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Red Bulls, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Francisco Sille va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Red Bulls va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de František Varaďa va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 100 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Red Bulls va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ramón Castrovido, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Martínez Tejada.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Salvador Bulló de Red Bulls amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Chetaos

Goles Goles

  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): En Rodrigo Villamandos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 102 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Atanas Mihaylov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rodrigo Villamandos va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Mauricio Vilallonga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Matteo Del Giudice que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Addison Rojas Solís va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Bonifácio Dias, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Atanas Mihaylov de CHE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.