Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Compos United F.C (489313) - Sekajos F.C. (1578423) » 680236849: T67/R1

Copa 680236849 Información oficial sobre el partido 680236849 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

Compos United F.C Alineación oficial del equipo 'Compos United F.C ' en el partido 4 - 1 Sekajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Sekajos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Compos United F.C Alineación oficial del equipo 'Compos United F.C ' en el partido 4 - 1 Sekajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Sekajos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Compos United F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Compos prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Petr Pauk va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): John Canton va donar a Compos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Compos sabia com jugar al contraatac, i al minut 34, John Canton va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Benson Masha va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Ribadeneyra al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Petronilo Brusca va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Sekajos F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Roberto Lopedote és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Marcos Oviedo perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Raúl Angosto va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Beorn van Ardennen. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Raúl Angosto va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Donatien Mazan va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.