Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lamgo CD (486343) - Calicanto F.C. (1599753) » 680236678: T67/R1

Copa 680236678 Información oficial sobre el partido 680236678 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

Egara sau Alineación oficial del equipo 'Egara sau' en el partido 3 - 5 Legio VII Gemina C.F. Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Egara sau Alineación oficial del equipo 'Egara sau' en el partido 0 - 3 Legio VII Gemina C.F. Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Egara sau

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador Pier Cesare Saviane de Egara, després de 20 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del Egara va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Stefanos Kavoyiannis, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Pastor Leiva va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 89 de joc. Pier Cesare Saviane es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Moreno Saffirio no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jarosław Gruszczyński estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 206 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 36, tothom va saber perquè en Alejo Valdevielso era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Egara va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Flaviu-Cosmin Guşetu en un 1 contra 1 amb el porter Quirino Rovini, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 105, Loewie Goffard de Egara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Legio VII Gemina C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 40 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Thilo Rüthemann.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Legio VII van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 60, quan Yosimar Alpi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Iliya Konakchiyski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 172 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Iliya Konakchiyski quedar desmarcat i marcar per a Legio VII al minut 104. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 181 Minuto 106 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Wahid Akkache de Legio VII l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 106 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Wahid Akkache quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Thach Sim va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Emilio Franchi.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Es duien 66 minuts de partit jugats quan Alexis Martínez va estar a punt de posar per davant a Legio VII amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emilio Franchi va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Legio VII la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Legio VII va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Emilio Franchi va desviar el xut final de Yosimar Alpi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Al minut 108 Emilio Franchi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Androniy Marts, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iliya Konakchiyski de Legio VII va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.