Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al - Mena Football Club (487481) - Deportivo La Hermandad (309265) » 680236238: T67/R1

Copa 680236238 Información oficial sobre el partido 680236238 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido 0 - 3 Deportivo La Hermandad Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Hermandad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido 1 - 2 Deportivo La Hermandad Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Hermandad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,5 % 69,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al - Mena Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Soleyman Shafadeh hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zuhair Farizul Kameel de Football es va guanyar la targeta groga merescudament.

Deportivo La Hermandad

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Deportivo va ser finalitzada des de l'esquerra per Cerwyn Appleton al minut 31. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 135 Minuto 85 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Alai Berandona va demostrar la seva experiència quan al minut 85 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Nathan Vogt va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Guillermo Díaz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diego Barba va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignazio Palazzetti, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Guillermo Díaz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Deportivo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Josep Delsams va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignazio Palazzetti de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.