Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia's Eleven (802111) - Mestalla United (1371441) » 680236188: T67/R1

Copa 680236188 Información oficial sobre el partido 680236188 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

Valencia's Eleven Alineación oficial del equipo 'Valencia's Eleven' en el partido 1 - 2 BNGTeam Alineación oficial del equipo 'BNGTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia's Eleven Alineación oficial del equipo 'Valencia's Eleven' en el partido 0 - 2 BNGTeam Alineación oficial del equipo 'BNGTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia's Eleven

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): David Nájera va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Valencias, al minut 26. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Serse Trope va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En David Nájera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En David Nájera va poder marcar per a Valencias en un servei de cantonada picat per en Martin Wipfler quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, David Nájera quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Adalfried Steimer de Valencias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Pasi Peippola de Valencias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BNGTeam

Goles Goles

  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 48, quan Josep Cortacans va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Hornillos va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Eduard Gutiérrez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Martínez Blanco va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Josep Cortacans va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Martínez Blanco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Oriol Conca va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 25. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Joan Bruguera per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 32, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): BNGTeam va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Joan Bruguera es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Luis Gortari ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Hornillos després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francisco Martínez Blanco va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Cortacans de BNGTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.