Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Depor Azucareros F.C. (1456381) - Lex Flavia Malacitana FC (989305) » 680236157: T67/R1

Copa 680236157 Información oficial sobre el partido 680236157 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

Depor Azucareros F.C. Alineación oficial del equipo 'Depor Azucareros F.C.' en el partido 4 - 2 Lex Flavia Malacitana FC Alineación oficial del equipo 'Lex Flavia Malacitana FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Depor Azucareros F.C. Alineación oficial del equipo 'Depor Azucareros F.C.' en el partido 2 - 1 Lex Flavia Malacitana FC Alineación oficial del equipo 'Lex Flavia Malacitana FC' en el partido
Tiene suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Depor Azucareros F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Adrian Ristulescu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Azucareros es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Azucareros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mateo Elbete ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jesús Amils Pibernat no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mateo Elbete estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Agustín Estrecha va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Azucareros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Azucareros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Nahuel Muñoz Franco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): En Nahuel Muñoz Franco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mateo Elbete de Azucareros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Azucareros Mateo Elbete va intentar enganyar Joaquín Echecón amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Nahuel Muñoz Franco anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Azucareros.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Alejandro Fernández de Azucareros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joaquín Echecón en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Cristian López va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.

Lex Flavia Malacitana FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Malacitana. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Gilles Florent xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Vissarionas Giannakopoulos de Malacitana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Malacitana Sergio Sáenz Clemente no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José González Santa Cruz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Manuel Sarria, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, José González Santa Cruz va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Malacitana i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Malacitana Victor Alves, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José González Santa Cruz. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Ivan Moyà de Malacitana va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 2.