Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Mala Vida (489579) - Tuerce botas CF (491779) » 680236063: T67/R1

Copa 680236063 Información oficial sobre el partido 680236063 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

C.D. Mala Vida Alineación oficial del equipo 'C.D. Mala Vida' en el partido 3 - 6 llamborda Alineación oficial del equipo 'llamborda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Mala Vida Alineación oficial del equipo 'C.D. Mala Vida' en el partido 2 - 2 llamborda Alineación oficial del equipo 'llamborda' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Mala Vida

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Aitykul Kutman Uulu va donar a Mala Vida un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Danilo Teixeira la va convertir en gol amb un remat de cap en Manuel D'Avola tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 84 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.
  • 122 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Mala Vida, atacant per l'esquerra al minut 95, va aprofitar el magnífic llançament de Bernard Dyer per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Sami Ala-Keturi va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Joachim Smiatek, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Entriago de Mala Vida es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mala Vida Bernard Dyer va intentar enganyar Erik Stølen amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Julio Entriago de Mala Vida va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mala Vida, Ademola Dekpe, col·locà la pilota just a les mans d'en Erik Stølen. El marcador: 3 - 5.

llamborda

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de llamborda al minut 34. Hilario Alvariza va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Andrea Borghini de llamborda va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 163 Minuto 96 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 96 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Óscar Pastor marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): llamborda va estar a punt d'empatar al 19 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Hector Binggeli que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Stefan Dienes-Janocki al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Hector Binggeli quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Bartłomiej Nieścier va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francesc Bonmatí, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hector Binggeli de llamborda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Casalonga.
  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ivan Shiparov de llamborda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de llamborda Diego Lezaun no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francesc Bonmatí es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Hector Binggeli va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Rafael Casalonga anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 6 per a llamborda.