Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

momentos play boy (1415905) - Los penultimos (1456280) » 680235422: T67/R1

Copa 680235422 Información oficial sobre el partido 680235422 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

momentos play boy Alineación oficial del equipo 'momentos play boy' en el partido 1 - 3 Los penultimos Alineación oficial del equipo 'Los penultimos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
momentos play boy Alineación oficial del equipo 'momentos play boy' en el partido 2 - 5 Los penultimos Alineación oficial del equipo 'Los penultimos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,7 % 80,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

momentos play boy

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El momentos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Winter Hots va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): momentos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Winter Hots en un 1 contra 1 amb el porter Octavian Gâlea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El momentos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Ismael Sales va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gelu Pepine va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gelu Pepine no va ser aprofitada per en Miguel Maia que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tancredi Zuppiroli va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Octavian Gâlea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Gürsoy Övseme quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tancredi Zuppiroli hauria d'haver estat gol al minut 81 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): momentos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ismael Sales va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Octavian Gâlea va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Los penultimos

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 42 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Hanß Schnetzinger de penultimos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 63, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrin Bezzola es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Florin Lăudatu, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Daniel Canahuire, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sinan Artam no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Odín Trujillo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Andrin Bezzola va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Sylvain Doverman de penultimos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Odín Trujillo de penultimos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.