Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moyatzo Braves (993893) - Paso que arraso (1434817) » 679210094: T66/R7

Copa 679210094 Información oficial sobre el partido 679210094 en Hattrick

16.06.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 7

Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 2 - 3 Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 3 - 1 Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): El Moyatzo no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Moisés Ebrar es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): Després de 65 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Moyatzo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Calixto Lucio-Villegas de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Antoni de Ferrater no oblidarà el que li va passar durant el minut 34. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Moyatzo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Álvaro Vaquerizo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Moyatzo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Camalva ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Ramón Fuenmayor va estar a punt d'empatar per a Moyatzo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mariano Maldonado Chacón va desviar la pilota a l'últim instant.

Paso que arraso

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Al minut 10, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Krystian Kociołek posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Natalio Urcola va augmentar l'avantatge de arraso a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de arraso va ser finalitzada des de l'esquerra per Daniel Gómez al minut 75. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Víctor Julio Mossos va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de arraso a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Víctor Julio Mossos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.