Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Telesaco (493512) - Los Moralitos (124304) » 679127284: T66/R6

Copa 679127284 Información oficial sobre el partido 679127284 en Hattrick

09.06.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 6

Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 2 - 3 Los Moralitos Alineación oficial del equipo 'Los Moralitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 2 - 1 Los Moralitos Alineación oficial del equipo 'Los Moralitos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Telesaco

Goles Goles

  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 43 en Jerzy Madejak va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Eduardo Barreto podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Telesaco una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En José Vasa, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Costel Divan va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Diant van Ede va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Telesaco va ser a punt de marcar al minut 40, quan el seu jugador Bruno Busser va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Eduardo Barreto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diant van Ede va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Jerzy Madejak del Telesaco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bruno Busser.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Bruno Busser de Telesaco es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 41.

Los Moralitos

Goles Goles

  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Moralitos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 50, quan Piotr Struszczyk, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): En Arturo Osete donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 84 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 111 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pedro David Lupi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Moralitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jaroslav Hemerka va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Peter Söderskär, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Piotr Struszczyk va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Enrico Taurino va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Moralitos Pedro David Lupi quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sigmund Sjursen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Moralitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 94 i va contraatacar. En Pedro David Lupi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.