Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAR VEIDER (1433701) - Santomera f.c (1419447) » 679040494: T66/R5

Copa 679040494 Información oficial sobre el partido 679040494 en Hattrick

02.06.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 5

BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido 7 - 1 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido 4 - 0 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
Tiene bastante suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAR VEIDER

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del VEIDER contenien la respiració mentre en Aleu Pajarel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Manolo Vigón va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Miguel Uhagón va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del VEIDER va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Villanueva, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mario Epure es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 88, en Rafael La Plaza del VEIDER va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Marko Tempsch que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 6 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VEIDER pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marin Cristea va posar el 7 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Manolo Vigón gairebé va marcar per a VEIDER des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eki Säteri al minut 16 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rafael La Plaza va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Marko Tempsch una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Eki Säteri va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Marin Cristea va deixar a Salvador Candenas assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tomas Teuter va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Santomera f.c

Goles Goles

  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Salvador Candenas va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Santomera, al minut 89. El marcador va canviar a 6 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Máximo Pecina de Santomera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.