Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marmita's FC (119807) - F.C.Trampalona (1415888) » 679040433: T66/R5

Copa 679040433 Información oficial sobre el partido 679040433 en Hattrick

02.06.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 5

Marmita's FC Alineación oficial del equipo 'Marmita's FC' en el partido 6 - 3 Liverpool Footbal Club Alineación oficial del equipo 'Liverpool Footbal Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Marmita's FC Alineación oficial del equipo 'Marmita's FC' en el partido 1 - 4 Liverpool Footbal Club Alineación oficial del equipo 'Liverpool Footbal Club' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marmita's FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Suttichai Gahleksi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Marmitas, Jovan Mayes, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Marmitas a 2 - 0. 林 (Lin) 新平 (Xinping) va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, el Marmitas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Adrián Imbroda, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gil Seguí va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marmitas pel centre va donar un gran resultat: el gol de 林 (Lin) 新平 (Xinping) va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Marmitas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Eduardo Albelda va poder fer el 6 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Liverpool Footbal Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 27 (Gol por el centro): Un mica després, Igor van de Schepop de Liverpool va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 58 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 58, el jugador visitant Kalilou Traore va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats de Liverpool van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en José Mateos Romero va anotar el 5 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Jarko Ihanus al minut 8 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 253 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 21 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jarko Ihanus amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de José Mateos Romero la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Liverpool havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 69 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Sergi Riu l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.