Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Fama (994160) - hummersb (1332190) » 678935028: T66/R4

Copa 678935028 Información oficial sobre el partido 678935028 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

knightsbdn Alineación oficial del equipo 'knightsbdn' en el partido 5 - 2 hummersb Alineación oficial del equipo 'hummersb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
knightsbdn Alineación oficial del equipo 'knightsbdn' en el partido 3 - 0 hummersb Alineación oficial del equipo 'hummersb' en el partido
Tiene suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

knightsbdn

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): knightsbdn equilibrava la balança al minut 39. En Hansjochem Schomann, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jero Forselius va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 42.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jero Forselius el va rematar Raphaël Detsch amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de knightsbdn va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abdelouaris Barkouk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Costante Urbani va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Costante Urbani del knightsbdn ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): knightsbdn va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Donald Vries ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del hummersb. La jugada d'estratègia del knightsbdn per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Costante Urbani va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Jero Forselius va sorprendre Domenech Rafel amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Donald Vries.

hummersb

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del hummersb van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Deivid Galtero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Manuel Mellado encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Artur Mushakov només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El hummersb va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Deivid Galtero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de hummersb va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Deivid Galtero, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Artur Mushakov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Samuel Varela quasi redueix la diferència al marcador al minut 48, però una gran estirada d'en Armando Balistreri va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Escandon de hummersb va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.