Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atleticlones (1596269) - Moyatzo Braves (993893) » 678934502: T66/R4

Copa 678934502 Información oficial sobre el partido 678934502 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 1 - 3 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 2 - 2 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleticlones

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Anton Kovtun va donar a Atleticlones un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 1 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 1 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rafael Murillo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Passaven 24 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafael Cerda va rematar alt.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Atleticlones Diego Fuster quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 200 Minuto 53 (Ocasión de falta): Atleticlones va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 53, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 200 Minuto 59 (Ocasión de falta): Rafael Murillo va xutar una falta al minut 59 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Anton Kovtun no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Erwin Swoboda va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 90 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Ramón Fuenmayor va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Javier Ram de Montoro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Moyatzo.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al 47 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Moyatzo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que José Miguel Pastor es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sergio Camalva va entorpir al marcador d'en Marcus Reponiemi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Jorge Merino, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Moyatzo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Camalva després de 54 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Moritz Julian Arnimsheim va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcus Reponiemi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matteo Pullara de Moyatzo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.