Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D As Pontes (993171) - Tango CF (990904) » 678934395: T66/R4

Copa 678934395 Información oficial sobre el partido 678934395 en Hattrick

26.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 4

Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido 1 - 0 Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido 2 - 0 Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venta CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Daniel Alexandre Dias ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Venta es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andres Kukk va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Juan Llorente va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Venta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alfred Jasak, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Galtero de Venta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Venta ho intentava per la dreta per mitjà de Alberto Galtero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zeno Van Ginderen de Venta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tango CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Gurria, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tango va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Guebide va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Zahi Dahman va fer una jugada per la banda esquerra, però Đào Khắc Đản va aturar el seu xut.