Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUERTO_VELEZ (1366155) - La Cerollera FC (492166) » 678789087: T66/R3

Copa 678789087 Información oficial sobre el partido 678789087 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 4 - 1 MinervaCF Alineación oficial del equipo 'MinervaCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 2 - 1 MinervaCF Alineación oficial del equipo 'MinervaCF' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,7 % 25,4 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUERTO_VELEZ

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Octavio Damico de PUERTO_VELEZ, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Janko Juraga es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mecnun Berdibey va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 35 el resultat passava a ser de 3 - 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del PUERTO_VELEZ va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jordan Baxter, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cibrán do Carballiño va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Cibrán do Carballiño, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Mecnun Berdibey, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a MinervaCF, però Jan Makulski no va poder encertar el xut.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El PUERTO_VELEZ ho intentava per la dreta per mitjà de Octavio Damico, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Celada de PUERTO_VELEZ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MinervaCF

Goles Goles

  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Ladislav Kišo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 32 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Kosta Rnić va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Malo Malle va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 77 en Ladislav Kišo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Malo Malle va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): Diego Gotor va marxar per velocitat al minut 84 i va fer una passada de la mort a Alfredo Duarte Nunes, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Jan Makulski de MinervaCF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.