Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hitos (1460452) - F.C Peku Supeku (485925) » 678788858: T66/R3

Copa 678788858 Información oficial sobre el partido 678788858 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

Hitos Alineación oficial del equipo 'Hitos' en el partido 3 - 0 F.C Peku Supeku Alineación oficial del equipo 'F.C Peku Supeku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hitos Alineación oficial del equipo 'Hitos' en el partido 4 - 0 F.C Peku Supeku Alineación oficial del equipo 'F.C Peku Supeku' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hitos

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hitos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ulrich Listerscheid va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Tommi Heinikoski va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar István Kis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Hitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tommi Heinikoski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, István Kis va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Hitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Martín de Rala va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Hitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tommi Heinikoski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Camille Delhaye, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filippo Sielert de Hitos es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

F.C Peku Supeku

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ovidiu Bordoş de Supeku va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Alberto Biazzo es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Joaquín Roda va ridiculitzar a en Cebrià Feixas amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Ovidiu Bordoş? Un error clamorós seu va donar a Filippo Sielert una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Salvador Ayza va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Fereydoun Gholamzadeh de Supeku va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fereydoun Gholamzadeh es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Severo Castellanos de Supeku amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.