Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

garrapatas futbol club (1419485) - Garicastim (1601391) » 678788848: T66/R3

Copa 678788848 Información oficial sobre el partido 678788848 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

garrapatas futbol club Alineación oficial del equipo 'garrapatas futbol club' en el partido 1 - 7 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
garrapatas futbol club Alineación oficial del equipo 'garrapatas futbol club' en el partido 1 - 8 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

garrapatas futbol club

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Seydou Leibig la va rematar Luki Zarra amb una magnífica volea que va fer pujar per a garrapatas el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): garrapatas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tuukka Timonen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): garrapatas va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jorge Fernando Egaña va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Tuukka Timonen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Belmiro Lazaga. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Belmiro Lazaga i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a garrapatas, però el xut de Vilgot Lifborg va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vilgot Lifborg.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Seydou Leibig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Garicastim

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Sancho Villadiego va posar els visitants Garicastim per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, Garicastim va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luis Albuquerque.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mieczysław Lutkowski de Garicastim l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 33 de partit.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Garicastim. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Sancho Villadiego xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 108 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 5 s'ha de veure repetit: en Rexino Bernardos de Garicastim va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Matteo Santoriello, que no va perdonar.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Héctor Vallejo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 0 - 6 per a Garicastim.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sancho Villadiego va augmentar l'avantatge de Garicastim a 1 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricard Grabulosa de Garicastim va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.