Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pimplarios Utd. (490484) - Gol del Lugo (991270) » 678788792: T66/R3

Copa 678788792 Información oficial sobre el partido 678788792 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

Pimplarios Utd. Alineación oficial del equipo 'Pimplarios Utd.' en el partido 2 - 1 Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pimplarios Utd. Alineación oficial del equipo 'Pimplarios Utd.' en el partido 4 - 1 Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido
Tiene mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimplarios Utd.

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Zoubir Zaquawi de Pimplarios aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Zoubir Zaquawi va augmentar la diferència de Pimplarios a 2 - 0 des del punt de penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bolesław Żurkiewicz de Pimplarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gol del Lugo

Goles Goles

  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Lugo seguien lluitant fins al final. Al minut 72, fruit d'aquests esforços, Yiorgos Tzitzikas va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Ştefan Onceanu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lugo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ştefan Onceanu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Timo Koskinen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Yiorgos Tzitzikas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alejandro Cordera va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Timo Koskinen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Ştefan Onceanu va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ştefan Onceanu de Lugo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.