Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sandoz promesas (1433874) - Catalunya Atlètic FC (1593349) » 678788611: T66/R3

Copa 678788611 Información oficial sobre el partido 678788611 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

sandoz promesas Alineación oficial del equipo 'sandoz promesas' en el partido 2 - 3 Catalunya Atlètic FC Alineación oficial del equipo 'Catalunya Atlètic FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sandoz promesas Alineación oficial del equipo 'sandoz promesas' en el partido 3 - 0 Catalunya Atlètic FC Alineación oficial del equipo 'Catalunya Atlètic FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sandoz promesas

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Ota Kadeřávek entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al promesas, un peu providencial d'en Alejandro Saura Macías va situar el 1-1 al panell digital.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Maciej Puziak s'emportà una gran ovació del públic local al minut 75, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): promesas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eetu Ryynänen va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Marco Larralde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): promesas va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Ota Kadeřávek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alfredo Hayos va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Eetu Ryynänen, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Alfredo Hayos va estar a punt de marcar al minut 48 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip promesas Joritz Lesaka quasi marca al minut 61 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Óscar Monzón l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 74 minuts, en Tomas Wettig no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Tomas Wettig hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Maciej Puziak havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Tomas Wettig va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Catalunya Atlètic FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del promesas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en João Tomás Figueira la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cat es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 10.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Anselm Aguilella va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cat, al minut 39. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Cat va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 87, quan Joan Batriu, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cat sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pepito Galán, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): João Tomás Figueira quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jérémy Servant, però la pilota va topar amb el travesser.