Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AITANA Y ENARA (1333420) - Bonyigs C.F. (775527) » 678788299: T66/R3

Copa 678788299 Información oficial sobre el partido 678788299 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

AITANA Y ENARA Alineación oficial del equipo 'AITANA Y ENARA' en el partido 2 - 3 Bonyigs C.F. Alineación oficial del equipo 'Bonyigs C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AITANA Y ENARA Alineación oficial del equipo 'AITANA Y ENARA' en el partido 0 - 2 Bonyigs C.F. Alineación oficial del equipo 'Bonyigs C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AITANA Y ENARA

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): AITANA prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Nil Cusidó va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): AITANA equilibrava la balança al minut 43. En Raúl Antonio De la Calle, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de AITANA van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 24 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ildefons Farran, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AITANA, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Fernando Celanova va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Bonyigs C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Brandon Van Croonenborch de Bonyigs va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Lê Vân Long, que no va perdonar.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Brandon Van Croonenborch donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador de Bonyigs Brandon Van Croonenborch va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 53 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Oriol Salom haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Bonyigs al minut 25.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Brandon Van Croonenborch va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jorge Ríos Argote va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lê Vân Long ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Alejandro Valenzuela Serrano de Bonyigs va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alejandro Valenzuela Serrano. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Bonyigs quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Noel Arbonés va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.